Haftanın Filmleri – 9 Kasım 2018

Sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona giriyor. Murat Şeker’in yönetmenliğini yaptığı; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez ve Naz Çağla Irmak’ın başrollerinde yer aldığı “Çakallarla Dans 5” bugün izleyici ile buluşuyor.

 

Çakallarla Dans 5


“Çakallarla Dans” serisinin 5’inci bölümünde; yolları ayrı düşen ekipten birinin, 17 yaşında bir kızının olduğunu öğrenmesiyle gelişen olaylar etrafında dönüyor.
 


 

Batlır


Can Sipahi, Merve Dizdar, Erkan Taşdöğen, Sinan Çalışkanoğlu, Selen Kurtaran, Yağızkan Dikmen, Akasya Aslıtürkmen ve Yılmaz Gruda’nın başrollerinde yer aldığı “Batlır” adlı filmi, Sitare Yıldırım yönetti.
Yıldırım’ın senaryosunu Gökçe Eyüboğlu, Volkan Girgin ve Nuh Kerem Pilavcı ile birlikte kaleme aldığı film; fiziki farklılıkları olan bir çocuğun, ameliyat olmak için bilgi yarışmasına katılma sürecinde yaşadıklarını anlatıyor.

 


 

Overlord Operasyonu


“Normandiya Çıkarması’na saatler kala Amerikan paraşütçü askerlerden oluşan bir ekip, saldırının başarısı için hayati önem taşıyan bir görevi yürütmek üzere Nazi işgali altındaki Fransa’ya indirilir. Garnizon olarak kullanılan bir kilisenin üzerindeki radyo vericisini yok etmekle görevlendirilen askerler, kilisenin altındaki gizemli bir Nazi laboratuvarında dünyada benzeri olmayan düşmanlarla karşı karşıya gelir.”

 


 

Suspiria


Dario Argento’nun kült klasiğinin hikayesini yeniden ele alan modern “Suspiria”, namı tüm dünyaya yayılmış bir dans okuluna başlayan genç bir dansçıyı ve okulun etrafında gelişen tekinsiz olaylar silsilesini anlatıyor.
 


 

Cameron Post’a Ters Terapi


Senarist / Yönetmen Desiree Akhavan’ın Emily M Danforth’un romanına dayanan Cameron Post’a Ters Terapi filmi, mezuniyet gecesinde bir arabanın arka koltuğunda başka bir kızla yakalandıktan sonra eşcinsel dönüşüm terapi merkezine gönderilen Cameron Post’un hikayesini anlatır. Dr. Lydia Marsh ve programdakilerin iyileşebileceğinin bir örneği olan kardeşi Reverend Rick tarafından yinetilen merkezde hemcinsinden hoşlanmanın önüne geçmek üzere çalışır. Hoşgörüsüzlük ve inkar karşısında, Cameron diğer “günahkarlarla” tanışır. Sakat ve uyuşturucu kullanan Jane ve yerli Adam ile beraber hayatta kalmaya çalışırken benzersiz bir aile kurarlar.
 


 

Cinderella


Lynne Southerland’ın yönetmenliğini yaptığı haftanın animasyon filmi, Sindirella’nın klasikleşmiş hikayesine alternatif bir bakış sunmayı amaçlıyor.
 


 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir